Инфо

17. мај 2018.17. мај 2018.
ПРИПРЕМЕ ЗА ЕВРОПСКИ КУП
СПОРТ СЛЕПИХ И СЛАБОВИДИХ

ПРИПРЕМЕ ЗА ЕВРОПСКИ КУП

Бранислав Викторовић и Љиљана Стефановић у јуну ће путовати на Европско куглашко првенство за слепе и слабовиде у Румунији. Куглаши најуспешнији, а резултате вредне пажње бележе и пливачи, шахисти
Претходне године Шабац је имао европског шампиона у куглању за слепе и слабовиде Бранислава Викторовића, односно пету куглашицу старог континента Љиљану Стефановић. Поменути двојац клуба “Чивија” добру форму потврдио је током целе, недавно окончане сезоне, а титуле на Државном првенству у Апатину обезбедили су им место у националном тиму и за ЕП у Румунији почетком јуна. Иако резултатског притиска нема, циљ је једна од медаља, сложно истичу репрезентативци.
Куглаши су и најуспешнији представник СКСС “Чивија”. Ове године су били четврти у елитном рангу, а појединачно Викторовић и Слободан Лазаревић су шампиони Србије, док је Љиљана трећа у нашој држави.
Наш град и клуб имају и најбољег пливача слободним стилом Драгана Селенића, али и трећу шахисткињу Србије Гордану Новаковић. Шаховска секција наступа и на свим екипним надметањима.
-Успеси су плод сарадње бившег и садашњег руководства, међу нама нема ривалства, сви смо на истом задатку. Имамо одличну сарадњу са Градом и надам се да ће она и у наредним годинама бити на обострано задовољство – истиче Љиљана Стефановић, репрезентативка и новоизабрана председница клуба.

Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa