Инфо

4. март 2021.4. мар 2021.
Младост мачванског тениса
ТЕНИС: ТУРНИР ЗА НАЈМЛАЂЕ

Младост мачванског тениса

У дворанским условима, спортској хали у Прњавору, тамошњи Тениски клуб „Младост“ организовао је надметања најмлађих, (узраст од шест до 12 година) на турниру из календара Тениског савеза Србије (ТСС).
Турнири су приређени у пет узрасних категорија, црвеног, наранџастог и зеленог нивоа. Трајали су два дана уз поштовање свих епидемиолошких мера, нажалост без публике како налажу правила и закони. Првог дана су знање показали најмлађи. Црвени ниво освојила је Валентина Севић (Прњавор), вицешампион постала је Сара Гајић, а Викторији Кулезић припало је место број три. Теодора Вујиновић из Петковице се попела на трон наранџастог нивоа, Валентина Севић, која се титулом попела на виши ниво и у јачој категорији заузела другу позицију. Викторија Кулезић је трећа.
Девојчице зеленог нивоа, највишег, бориле су се другог дана. Теодора Вујиновић је победила, остваривши све победе, Теодора Веселиновић је заузела другу, а Сара Јаковљевић трећу позицију.
Комплетан програм за дечаке смештен је у други дан. Попут Теодоре Вујиновић и Стефан Павловић из Рибара до титуле је дошао после свих победа без изгубљеног сета. Лука Јаковљевић, Иван Веселиновић и Василије Чаркић редом су освојили прве три позиције у црвеној категорији дечака, Поменути Павловић је најбољи у наранџастој зони испред Луке Дикановића и Виктора Благојевића. Без обзира на резултате, учесници су презадовољни условима и организацијом, наглашавају у ТК „Младост“.
-Није лако организовати турнире у условима пандемије, али се трудимо да посвећеношћу превазиђемо све проблеме, одржимо спортски дух, а да притом не угрозимо здравље учесника. Није лако, али уз групу преданих људи све је могуће – рекла је директорка турнира Мартина Павловић.
Дејан Васић, тренер и председник „Младости“ додао је да су сви учесници за њега шампиони, јер су показали спортски дух, фер плеј и понашањем на терену и ван њега дали пример свима шта је суштина спорта и витештва. Посебно је поносан на све у организацији који су савалдали још један изазов показавши да клуб расте у сваком погледу.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa