Инфо

17. мај 2018.17. мај 2018.
АЛИЧИЋ НАЈБОЉИ

АЛИЧИЋ НАЈБОЉИ

Боксер шабачке “Мачве” Семиз Аличић тријумфовао је у најбољој борби вечери првог меча полуфинала Регионалне лиге Србије. Бранећи боје репрезентације Војводине у мечу са Југоисточном Србијом, Аличић је савладао Миловановића (Сурдулица), иако је наступао у тежој категорији, до 54, уместо до 50 кг. Први тренер селекције БС Војводине био је тренер “Мачве” Слободан Митровић. Реванш меч Војводине и Југоисточне Србије заказан је за суботу у Сомбору. Семиз ће свакако бити у рингу, Митровић у стучном штабу и 19. маја.
-Они су победили 9:7 у Лесковцу, али мислим да смо ми и даље фаворити, посебно зато што сада, као домаћини, бирамо ми категорије. Уз Семиза очекујем још једног или два борца из нашег клуба. Верујем у успех јер не памтим овако добру атмосферу у нашем, српском боксу. Регионалну лигу, али и целокупан спорт је покренуо председник Савеза Боровчанин и коначно имамо осећај да наш спорт иде у правом смеру, да постоји систем, као некада – истиче Митровић.
У другом полуфиналу Београд боксује против Шумадије. Крајем маја је финале у престоници, највероватније под отвореним небом.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa