Инфо

7. април 2011.7. апр 2011.
ЈКП “ПАРКИНГ“ ШАБАЦ

ПАРКИНГ МЕСТО У БОЈИ ЗОНЕ

Према програму пословања ЈКП “Паркинг“ у овој години предвиђа приход од 51 милион динара. Ради лакшег сналажења грађана планирано означавање паркинг места у бојама зоне. Поскупљења паркирања, по свему судећи, у овој години неће бити
Претходну годину смо завршили успешно. Остварени приход је око 46 милиона динара, док у 2011. години планирамо повећање од неких пет милиона. Прошлогодишњи расходи су износили око 45 милиона динара, и они ће се ове године повећети. Ове године би требало да примимо четири нова контролора, сходно повећању броја паркинг места, и у плану нам је да маркетинишки приближимо начин и продајна места на којима могу да купе карте за паркирање. Наиме, да оформимо списак трафика и преко јавних гласила упознамо грађане са њиховим локацијама ““ каже директор ЈКП “Паркинг“ Драган Нинковић.
По његовим речима, већ сада поред трафика које продају карте за паркинг се налазе обавештајне табле ЈКП “Паркинг“, а у циљу што лакшег сналажења житеља Шапца приликом паркирања, по узору на неке веће градове, у некој ближој будућности је планирано обележавање паркинг места бојама зоне у којој се налазе.
Поскупљења паркирања за сада неће бити. Планира се само корекција цена за возила које однесе паук.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa