Инфо

2. јун 2011.2. јун 2011.
ФУДБАЛ: МК ПИОНИРСКА ЛИГА ШАБАЦ: ФК „МАЧВА“ - ФК „САВАЦИУМ“ 1:1 (1:1)

ОДЕ САВАЦИУМ У БАРАЖ

Шабац, 26.05.2011.године. Стадион: ФК „Мачве“. Гледалаца: 600. Резултат: 1:0 Марковић у 2. минуту, Ђурић у 31.минуту. Жути картони: Симић, (ФК „ Мачва“), Арсеновић (ФК „Железничар“).
ФК „Мачва“: Савић, Костић Теодоровић (Ђурић од 71.минута), Мићановић, Јокић, Праизовић (Симић од 53.минута, Ђурковић, Мићић, Марковић, Товиловић, (Јанковић од 57.минута) Радукић (Суботић од 35.минута).
ФК „Савациум“: Малетић, Богдановић, Васић, Станковић, Спасојевић, Арсеновић, Атић, Берић (Стојићевић од 57.минута), Михаиловић (Маринковић од 80.минута), Марковић, Ђурић (Дражић од 63.минута).
У одлучујућој утакмица за освајање првог места у лиги и стицање права на учешће у баражу за пласман у квалитетну лигу Србије, ФК Савацијум је сачувао нерешен резултат и задржао прво место са два бода предности у односу на другопласирану селекцију ФК Мачве.
Оптерећени важношћи ове утакмице и ривалитетом, више створеном од стране родитеља, него од стране играча оба тима, пионири су играли у грчу са доста грешака и без правих фудбалских решења. За овај узраст створено је уобичајено мали број изгледних прилика. ФК Мачва је повела, ФК Савацијум је изједначио и није касније упорно чувао за њега повољан резултат. Шансу да одлучи утакмицу пропустио је играч ФК Мачве Марковић који је почетком другог полувремена изашао сам пред голмана ФК Савацијума, лобовао га, али је лопта погодила стативу.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa