Инфо

2. јун 2011.2. јун 2011.
ПОЗОРИШНЕ ИГРАРИЈЕ

БУБАМАРЕ ПРИРЕДИЛЕ ПРЕДСТАВУ

У оквиру дечјег Фестивала “Позоришне играрије“ одржаног 26. и 27. маја ове године, наступали су предшколци вртића “Бубамара“. Представа “Чудесна ординација доктора Киша“, за коју је текст написала васпитачица Јасмина Савић, костиме осмислила Тијана Скорић, на духовит начин говори о страху од доктора који постоји код већине деце и како га превазићи.
- Спој времена у којем живимо, као и филмови који су део дечјег одрастања и маште, а пролазе кроз докторску ординацију, спојио је малог пацијента и доктора. Едукативне поруке које произилазе из целе приче имају већи значај када га са сцене шаљу једна мајка, бака, тета, Снежана и патуљци, Црвенкапа, принц, прасићи и једна обична девојчица са лутком, каже васпитачица Јасмина Савић.
Такође су предшколци из “Бубамаре“ у уторак посетили ОШ “Свети Сава. Поред представе, деца су обрадована и слаткишима. Најбоља порука коју су деца упутила је да другарство не зна за поделе и болести, што су и показали својим примером. Овим чином, мале бубамаре су потврдиле да су спремне за свој први самостални лет, лет у први разред. Желимо им пуно среће на том путовању.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa