Инфо

9. јун 2011.9. јун 2011.
КОЛИКО НАМ ЈЕ ПАРА(НЕ)НОРМАЛНО ПОСТАЛО НОРМАЛНО

ЋИРИ-БУ ЋИРИ-БА

У Србији око 70 одсто грађана сујеверно. Економска криза повећала обим посла врачарама и маговима
Магија подразумева успостављање контроле над догађајима, предметима и људима посредством магичног и паранормалног. По истраживању “Стратеџика“ за 2010. годину, Срби су међу најсујевернијим народима на свету. Посла има за стотине видовњака, врачева, белих и црних магова. Више од 70 одсто грађана су сујеверни, било да око руке вежу црвени конац или се враћају кући када им црна мачка пређе пут, одлучни су да не изазивају судбину, Бога или нешто треће.
Виолета из Дебрца је моћ читања знакова из шоље наследила од мајке која је надалеко била чувена по свом погађању. За своје речи оне никада нису тражиле новац, узимале су само оно што би их људи частили.
- Помажем људима, гледам у шољу и оловом скидам страх деци. Код мене долазе и многе важне личности, лекари, професори... сви се враћају и чашћавају ме када им помогнем. Најчешће питају за посао, породицу и здравље. Упозорила бих све на велики број превараната и лажних врачева који постоје само да би од лаковерних узимали паре, нагласила је Виолета и успут нам открила један магични трик.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa