Инфо

7. јул 2011.7. јул 2011.
АМАТЕРСКО ПОЗОРИШТЕ „ВОЖД“

ПРВА КЛАПА СЕОСКИХ ПРИЧА

На приватној локацији на Мишару прошлог четвртка пала је прва клапа трећег дела филма „Сеоске приче“ чији су спонзори Град Шабац, пекара „М&М“ и штампарија „Ђукић“
Прошло је тачно годину дана како је екипа „Сеоских прича“ почела да прича своју причу која се завршила успешном премијером другог дела филма у Културном центру Шабац. Овога пута екипа од тридесет чланова аматерског позоришта „Вожд“, потпомогнута са још петнаест нових глумаца од којих је неколицина из Новог Сада и Владимираца, првом клапом, која је пала прошлог четвртка, наставља са својом причом која ће се овим трећим делом привести крају.
- Упуштамо се у нову авантуру „Сеоских прича“. Ово је последњи наставак у коме настављамо борбу за очување српског села, традиције и обичаја. Управо овде почињемо један нови заплет који ће ићи кроз цео филм. Драго ми је што у овом филму имамо петнаест нових глумаца и мислим да ћемо се веома лепо провести на снимању током лета и да ћемо успети да покажемо младим генерацијама, али и старијима, да треба да чувамо село, традицију и обичаје ““ рекао је Душан Симић, редитељ, сценариста и глумац.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa