Инфо

7. јул 2011.7. јул 2011.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ

СУТРА ПЕТА СКУПШТИНА

Локална самоуправа општине Владимирци вредно ради на путној инфраструктури, прошао је и тендер за базен, који се дуго очекује, а за сутра је планирана пета редовна Скупштина, на којој ће главна тема бити ребаланс буџета.
- Ми ћемо наравно по основи измена и допуна закона о финансирању локалне самоуправе, увећати буџет за неких 50-так милиона динара. Значајних да се могу урадити бројни послови, а опет за бољитак житеља. Радује наравно и оних 40 одсто средстава, који ће припасти локалним самоуправама, и ето, прилике да и ми са скромнијим приливом добијемо прилику да радимо више и брже. А то је жеља свих, у то немојте ни на трен сумњати. Интерес грађана је централна брига свих нас у власти, сумира намере председник СО Владимирци Миленко Арсић.
Скупштина и рад на терену, где су у првом плану путеви који се раде убрзаним ритмом, јер лето је прилика да се све доведе у ред, а путна мрежа разуђена на преко 600 километара, фронт је на којем мала али сложна екипа даје значајне резултате. И тако ће бити и надаље, обећавају у глас.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa