Инфо

11. август 2011.11. авг 2011.
ОТВОРЕНА КАНЦЕЛАРИЈА НАРОДНОГ ПОСЛАНИКА

СПОНА ВЛАСТИ И ГРАЂАНА

Прошле среде народни посланик Републике Србије са листе За европску Србију, Михаило Пурић, отворио је канцеларију за грађане. Није само посао проблематика која у највећој мери мучи људе- тврди народни посланик, који ће са грађанима Коцељеве разговарати два пута месечно
На спрату Дома културе у Коцељеви прошле недеље отворена је канцеларија народног посланика у којој ће грађани имати прилику, да сваке друге среде, разговарају са представником власти и предоче проблеме са којима се суочавају и дају своје сугестије. Том приликом председник ОО ДС Коцељева Милутин Цвејић истакао је да је један од стратешких циљева ове партије да излазе у сусрет грађанима и да је отварање ове канцеларије довођење представника највише власти у непосредан контакт са грађанима.
Народни посланик Михаило Пурић, који већ две године има посланичку канцеларију у Лозници, истакао је да је она настала као потреба да неко ко има у предзнаку народни посланик треба да буде у контакту са грађанима и у току трајања посланичког мандата.
- Заборави се да скупштина, осим доношења закона, има обавезу да прати и спровођење тих закона. Основна идеја је да се врати поверење у институцију народног посланика. Људи који обављају тај посао морају да воде рачуна о потребама грађана и они морају бити одговорни - рекао је Пурић.

Најновији број

16. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa