Инфо

29. април 2021.29. апр 2021.
фото: вк шабац (фб)

фото: вк шабац (фб)

ВАТЕРПОЛО: ПРВА Б ЛИГА

Успешан крај добре сезоне

Млади шабачки ватерполисти који се спремају за обавезе у првом тиму, бранили су храбро боје екипе „Саве“ ове сезоне у Првој Б лиги и чинили су то изузетно успешно, што показује и пласман на коначној табели. Тим састављен од играча из млађих категорија Ватерполо клуба „Шабац“ остварио је шест победа, два пута ремизирао и десет пута је поражен. Учинак добија на значају када се зна да су махом ривали са дужом традицијом и искуснијим саставом.

У последњем колу Шапчани су ремизирали против Врачара, а у последња четири кола остварили су три победе и један реми. Сезона за њих је практично започела током лета, пре других спортова, када су наступили на турниру Друге лиге и освајањем прве позиције изборили пласман међу прволигаше, отпочевши месец дана касније ново првенство где су међу ривалима имали некадашњег шампиона Европе, учесника квалификација за Лигу шампиона, учесника ЛЕН купа. Предводник тима у базену био је искусни Никола Цар, а са клупе је тим вођен од Матеје Лончарића и Милоша Богићевића, такође бивших првотимаца Шапчана.

Панчевачка „Младост“ се пласирала у Прву А лигу, славни „Бечеј“ ће виши ранг тражити кроз бараж против крушевачке „Расине“.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa