Инфо

6. октобар 2011.6. окт 2011.
РАЗГОВОР СА ПРЕДСЕДНИКОМ ОПШТИНЕ МАЛИ ЗВОРНИК МИОДРАГОМ ЛАЗИЋЕМ

ДРИНА - ЖИВОТ ЗНАЧИ

У Малом Зворнику, енергични председник општине Миодраг Лазић у први план ставља радове у насељу Виле и улици Николе Тесле, где је уз помоћ Хидроцентрале улажемо 128 милиона динара а занимљивост је да су становали градитељи овог објекта, и да је и сада то једно од најлепших насеља у општини. Ту је и Хотел “Дрина Ројал“ који је отворио господин Драган и где ће се упослити 80 радника. Актуелна је сарадња са италијанском фирмом где ће хлеб наћи нових 50 радника.
Први човек општине Мали Зворник зрачи енергијом која опчињава. Из речи у реч одаје утисак домаћина који итекако зна шта хоће, а ради се о великим пословима за невелику општину којој тон даје Хидроцентрала.
- У 2011. години смо планирали у инфраструктуру 6,5 милиона динара, а у Амајићу смо утрошили 2,7 милиона. Вредно истаћи је да смо од града Београда добили 4 милиона динара, и да смо у средњу школу уложили 90.000 а, у основну 160.000 динара, почиње свој осврт на урађено господин Лазић.
Постоје планови и за Велику Реку, а поносни смо на манифестацију одржану искрајем септембра под именом “Сомовијада“ а, била је ту и регата. Богато и лепо за простор који је ослоњен о Дрину која нам истински живот значи.
- Имали смо наравно и проблема у регулисању простора који нису могли трпети саобраћај огромног интензитета, а то смо решили послом вредним око 10 милиона динара. Значајно је да смо се са путевима Србије упустили у реконструкцију пута 217-А од центра до Радаљске бање од 4,7 километара, а извођач ће бити предузеће за путеве Ваљево, додаје председник општине и наставља.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa