Инфо

10. јун 2021.10. јун 2021.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

ТРИМ СТАЗА И ТЕРЕТАНА У СРЕДЊОЈ ПОЉОПРИВРЕДНОЈ

За активнији живот ученика и суграђана

Теретана садржи шест професионалних справа за вежбање које су донирале шабачке фирме: Млекара Шабац, Транском, Здравље, Ц производња, Картонвал и Еликсир Шабац, док је школа финансирала трим стазу дужине 400 метара
Средња пољопривредна школа са домом ученика годинама уназад није место које Шапчане асоцира само на образовање. Мини зоолошки врт свакодневно привлачи, највише најмлађе суграђане, док је школа јахања “Таур“ Шабац високо позиционирала на мапи коњичког препонског спорта.

Најновији садржај који школа нуди свим Шапчанима јесте трим стаза са теретаном на отвореном. Овде ће поред ученика моћи да вежбају сви који то желе.

Фото: Глас Подриња


-Наша школа је доступна свима, раније због зооврта, а сада и због трим стазе. Најупечатљивија и најлепша сећања носим из ове школе. Средња школа заувек остане у памћењу. Рад и атмосфера овде су дивни, тако да ћу школу увек препоручивати свој деци која треба да упишу средњу, а поготову мој смер, који сматрам за најлепши, истакла је Ангелина Николић матуранткиња смера техничар хорти културе.
Теретана садржи шест професионалних справа за вежбање које су донирале шабачке фирме: Млекара Шабац, Транском, Здравље, Ц производња, Картонвал и Еликсир Шабац, док је школа финансирала трим стазу дужине 400 метара.

Фото: Глас Подриња


-Видели смо да је ово добар начин да попунимо празан простор у школском дворишту, а ученицима и суграђанима да пружимо нешто ново и корисно. Садржај је отворен за све Шапчане који могу да дођу у школу и проведу квалитетно време овде. Поред зоолошког врта и школе и хале за јахање, као и парка иза школе, ово је још једна наша специфичност, рекао је Предраг Савић, директор Средње пољопривредне школе.
М.М.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa