Инфо

22. јул 2021.22. јул 2021.
Станивуковић на Церском маршу
ПРОМОЦИЈА У БАЊА ЛУЦИ

Станивуковић на Церском маршу

Промоцији је присуствовао и Драшко Станивуковић, градоначелник Бања Луке, који је позвао људе из Републике Српске да узму учешће у маршу посвећеном славним прецима и најавио да ће и сам ове године бити у Шапцу 15. августа
Удружење грађана „Церски марш“ посетило је Бања Луку и упознало бањалучане са детаљима овогодишње организације највеће родољубиве манифестације на овим просторима.

Бањалучани су показали велико интересовање, прилазили су, распитивали се о историјату, датуму, времену поласка, тежини деонице коју је потребно савладати. Двочасовна промоција у пријатној атмосфери на Тргу Крајине , по речима домаћина, али и гостију брзо је прошла.

Позитивна енергија и велики број заинтеросованих да ове године крену пут Шапца и узму учешће на овом ходочашћу дугом 35 километара.

Промоцији је присуствовао и Драшко Станивуковић, градоначелник Бања Луке, који је позвао људе из Републике Српске да узму учешће у маршу посвећеном славним прецима и најавио да ће и сам ове године бити у Шапцу 15. августа и учествовати у Церском маршу.

„Част, храброст, пркос!!!“ мото је овогодишњег Церског марша посвећеног Војиславу Воји Танкосићу.
Видимо се на Тргу шабачких жртава 15. августа у 7 сати ујутру.
Удружење грађана „Церски марш“

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa