Инфо

22. јул 2021.22. јул 2021.
Српска странка заветници

Српска странка заветници

ОТВОРЕНЕ ПРОСТОРИЈЕ СРПСКЕ СТРАНКЕ ЗАВЕТНИЦИ У ШАПЦУ

Борба за породицу, традицију, достојанство

На иницијативу неколико стотина Шапчана, 18.07.2021. године члан председништва Српске странке Заветници Милица Ђурђевић Стаменковски отворила је просторије Српске странке Заветници ГО Шабац у улици Милоша Поцерца 16. Првом иницијативном састанку одбора пристуствовали су чланови председништва странке Драган Бошковић и др Зоран Зечевић, као и чланови и симпатизери странке. Шапчани су препознали једну нову снагу и енергију која нуди конкретна решења, од национално државотворних до локалних месних заједница.

-За Шабац сам веома емотивно везана јер је у њему провела детињство. Овде су моји корени. Шабац је у историји био бедем српске слободе, као најстрадалнији град у Другом, а нарочито Првом светском рату, рекла је Ђурђевић.

Она је нагласила да су Заветници странка поникла из народа.

-Живимо у времену када су пољуљане вредности. Првенствени циљеви наше странке су борба за обнову породице и традиције српског народа, достојанства, политичке одговорности, јединства. Стубови опоравка су економски патриотизам и наше село. Не смемо допустити да се порази здрава, нормалана и породична Србија. Нама је у фокусу онај обичан човек, који је, нажалост, одавно већ понижен и заборављен , изјавила је члан председништва Српске странке Заветници Милица Ђурђевић Стаменковски уз велико одушевљење Шапчана.
Српска странка Заветници
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa