Инфо

23. септембар 2021.23. сеп 2021.
ВЛАДАН ПОПАДИЋ,  ДИРЕКТОР “ЈКП” БОГАТИЋ

ВЛАДАН ПОПАДИЋ, ДИРЕКТОР “ЈКП” БОГАТИЋ

ВЛАДАН ПОПАДИЋ ДИРЕКТОР ЈКП ПРЕДУЗЕЋА „БОГАТИЋ“

Општинска повеља заслуга свих запослених

Без обзира на позицију и систематизовано радно место у предузећу сваки запослени је сопственим пожртвовањем допринео да се сви задаци изврше благовремено и у складу са наредбама Штаба за ванредне ситуације
Највећи терет су поднели управо запослени, самим тим и њима припадају највеће заслуге за повељу која је заслужена даноноћним ангажовањем, радом за време забране кретања, прековременим радним ангажовањем, радом под заштитном опремом. Без обзира на позицију и систематизовано радно место у предузећу сваки запослени је сопственим пожртвовањем допринео да се сви задаци изврше благовремено и у складу са наредбама Штаба за ванредне ситуације. Неизмерно смо захвални нашем оснивачу Општини Богатић и садашњем руководству, које нас је првенствено технички опремило, а у време ванредног стања и кадровски оспособило да у свакој ситуацији ово јавно предузеће може да одговори свим радним задацима и захтевима. Захвални смо и на томе што су препознали наш рад и наградили нас овим великим и престижним признањем, каже директор ЈКП“Богатић“ у Богатићу Владан Попадић, поводом добијања повеље Општине Богатић овом јавном предузећу.

Након доношења наредбе о проглашењу ванредног стања на територији Општине Богатић, проузроковане корона вирусом, а у складу са наредбом Штаба за ванредне ситуације ове локалне самоуправе Јавно комунално предузеће „Богатић“ је од марта прошле године обављало све своје редовне послове уз прилагођавање рада наредби Штаба и у потпуности примену нових мера. Осим редовне делатности обављало је и послове дезинфекције на територији Општине, набавку дезинфекционих средстава, као и поделу грађанима у неопходним количинама.

- У периоду од дана проглашења ванредног стања даноноћним и непрекидним радом, ангажовањем запослених и ангажовањем само сопствене механизације уз примену мера заштите запослених и корисника услуга вршена је дезинфекција: свих јавних површина на територији Општине Богатић, парковских површина, паркинга, јавних установа, свих стамбених зграда, предшколских, основних и средње школе у Богатићу, објеката месних заједница, простора пре и након акција добровољног давања крви, простора Дома здравља, простора Полицијске станице у Богатићу, граничног прелаза „Павловића мост“, свих испостава ПТТ на територији општине Богатић, као и свих улица и путева на територији ове локалне самоуправе, наглашава директор Попадић.

Скупштина општине Богатић је својом Одлуком од 28.12. 1989. године, поред одређења новог ( садашњег ) имена у односу на раније „Журава“, као претежну делатност предузећа одредила сакупљање, пречишћавање и дистрибуцију воде са државном структуром власништва.

Осим претежне делатности ЈКП „Богатић“ кроз организациону структуру од пет радних јединица и два сектора обавља и послове: Производња воде за пиће, одношење атмосферских и отпадних вода, одржавање чистоће у варошици, изношење и депоновање смећа, уређење и одржавање депонија, одржавање и уређење зелених и других јавних површина, дезинфекција јавних површина, послове зоохигијене, уређење и одржавање гробаља и сахрањивање, рад пијаца, њихово уређење и одржавање, одржавање уличне расвете и саобраћајне сигнализације, производња и испорука топле воде и паре за грејање и друге послове који су им поверени уговорима са оснивачем.
Љ.Ђ.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa