Инфо

23. септембар 2021.23. сеп 2021.
Други у елити
Велики успех шахиста

Други у елити

Уз шест велемајстора и једног интернационалног мајстора били смо други иза екипе Руме док је треће место припало Новосадском шах клубу. Не треба трошити речи на то колико је ово велики успех клуба из мале средине уз истоветна очекивања и надаље у елитној лиги Србије
Велик успех шаховског клуба Владимирци освајањем другог места у Премијер лиги Србије које је одржано у Врњачкој бањи . У огледању у игри на 64 поља самог крема шаха по трећи пут узастопно изборено је друго место и пехар донет у варошицу шаха:

Бити други у овој конкуренцији је инпресивно за малу средину која опет негује традицију ове игре . Ми и иначе негујемо спорт као путоказ у здрав живот а шах као, у дужем периоду, и перјаницу са жељом да трагом ШК Владимирци крену и други да би изнедрили нове генерације спортиста по којима се препознајемо , задовољан је председник општине Горан Зарић.

У клубу се диче учињеним уз наду да ће и надаље бити тако берићетно додаје председник клуба Љубиша Ненадовић:
-Уз шест велемајстора и једног интернационалног мајстора били смо други иза екипе Руме док је треће место припало Новосадском шах клубу. Не треба трошити речи на то колико је ово велики успех клуба из мале средине уз истоветна очекивања и надаље у елитној лиги Србије.

Древна игра тако бележи успех који ће надају се у клуб довести неке нове младе играче жељне доказивања.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa