Инфо

10. новембар 2011.10. нов 2011.

МЛАДИ ЛЕКАРИ - ПОНОС ШАБАЧКЕ БОЛНИЦЕ

Драгана Вујанић и Ненад Стајић завршили су Медицински факултет у Београду са просеком преко 9. Први посао добили су у Ургентном пријему шабачке болнице. Спремни да стално уче, надају се да ће оправдати поверење
Двоје младих лекара шабачке болнице, Ненада Стајића и Драгану Вујанић, затекли смо током радног викенда. Ненад је изашао из прве, а Драгана се спрема за трећу смену. Насмејани и ведри, ови млади људи причају о прва два месеца рада у Ургентном пријему, о великој срећи на вест о запослењу у болници, о студијама, плановима, колегама који су им велика помоћ и подршка.
Обоје су завршили средњу Медицинску школу у Шапцу и обоје прошле године дипломирали на Медицинском факултету Универзитета у Београду. Драгана са просеком 9,1, а Ненад са просечном оценом 9,42! „Изнадпросечни“ просек на студијама и ентузијазам је оно што одликује и издваја ове младе лекаре, који су у августу почели да раде на „одређено“ у болници, у којој кажу да су „поносни на оне који који су настављачи богате лекарске традиције у Шапцу“.
- Бићемо и овде најбољи, као и на факултету, па се надамо да ће и то бити препорука за даље ангажовање ““ кажу кроз осмех Драгана и Ненад.
Драгана Вујанић је из Липолиста, рођена је 1985.г. Била је „вуковац“ у основној и средњој школи, што је било добра основа за медицину коју је одувек желела да студира. Ненад је годину дана старији, одрастао је у Бенској бари, после „Јанкове“ и у Медицинској школи је био „вуковац“, а на факултету су се низале само најбоље оцене.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa