Инфо

3. фебруар 2022.3. феб 2022.
А. Срнић

А. Срнић

БИЦИКЛИЗАМ: БК ЧИВИЈА

Андрејина сезона

Оно што су резултати указивали, добило је недавно и званичну потврду. Млада такмичарка Бициклистичког клуба „Чивија“ из Богосавца Андреа Срнић проглашена је најуспешнијом у својој категорији у Србији у такмичењу Купа Србије у друмској вожњи. Она је била најбоља у Србији и уз све досадашње медаље, заслужила и велики пехар намењен најуспешнијој.

Андрејине клупске колегинице Милица Ковачевић и Хелена Исаиловић заузеле су такође високе позиције. Милица је четврта, Хелена шеста. Код мушкараца, односно дечака, међу члановима „Чивије“ издвојили су се Матеја Исаиловић кога су резултати одвели на пето место у Србији и Страхиња Срнић девети бициклиста Србије у својој категорији.



-Задовољни смо сезоном која је протекла, али већ дуго припремамо наредну где би желели да надмашимо остварене резултате. Радим са сјајном децом, поседују жељу за напретком и успесима и уз такав приступ све је лакше. Уверен сам да бициклизам Шапца и нашег краја не треба да брине за будућност – истиче тренер Радован Гајичић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa