Инфо

17. новембар 2011.17. нов 2011.
55 ГОДИНА ОДБОЈКЕ У КОЦЕЉЕВИ

ОДБОЈКАШКИ КЛУБ ПРОСЛАВИО ЈУБИЛЕЈ

Клуб је званично основан 1956. године. Међу гостима генерације одбојкаша, некадашњих и садашњих. Додељена признања најзаслужнијим појединцима у овом спорту. Поводом прославе промовисана и књига “Одбојка више од спорта“ коју је издало Завичајно одељење коцељевачке Библиотеке “Јанко Веселиновић“
Одбојкашки клуб “Тамнава“ Коцељева прославио је прошлог петка пет и по деценија свог постојања. Међу многобројним гостима среле су се генерације одбојкаша и одбојкашица, они који су некада играли за коцељевачки клуб и данашњи, који су досањали сан својих старијих колега да заиграју на свом терену пред домаћом публиком.
- Одбојка је игра интелигенције и физичке снаге, спорт који добија на популарности због своје динамичности и лепоте без физичког контакта што му даје посебну племенитост. Захваљујући Томиславу Мићићу и Драгославу Чокановићу одбојка је заживела у овој општини, али је Влада Марељ био први који је почео са планским и системским радом клуба - рекао је председник одбојкашког клуба Драгиша Софранић.
Према његовим речима овај клуб се једини у околини “мучио“ годинама са временом и простором, био домаћин по околним местима, тренирао у разним условима, био без подршке домаћих навијача и некако “невидљив“ за ширу јавност, посебно љубитеље одбојке.
- Много се времена изгубило у путовањима на тренинге и утакмице, а како је било тренирати у неусловној сали “Воћара“, или по хладним салама у околини, то само знате ви који сте део своје младости оставили у овом клубу. Зато хоћу на крају драги наши ветерани и ветеранке да вам одам признање што сте имали снаге, воље и пуно љубави и разумевања да не само опстанемо, него и да се развијамо. Сада ће неки нови клинци у новој хали, надоместити све оно што сте ви пропустили и верујем да ћемо бити срећни што можемо да видимо себе кроз њих и њихову игру - изјавио је Софранић обраћајући се присутнима.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa