Инфо

1. децембар 2011.1. дец 2011.
КАД ПОРАСТЕМ БИЋУ СЛИКАР

ЗАНИМЉИВО И ОПУШТЕНО

Они су млади, талентовани и кажу, истрајни у својим намерама да кад порасту буду сликари. Заједничка им је љубав према ликовној уметности и Школа цртања Браће Лукић где стичу прве поуке и развијају креативност
Дуња и Јана Максимовић, ученице другог и четвртог разреда ОШ “Лаза К. Лазаревић“ из Шапца, у Школу цртања браће Лукић иду већ годину и по дана. Љубав према ликовној уметности наследиле су од мајке, док им се на самим часовима највише свиђа да занимљива и опуштена атмосфера у којој могу доста тога да науче.
-Волим да цртам, али волим и енглески. У Школи код браће Лукић сам научила да цртам мртву природу, животиње и још доста тога. Највише волим да радим карикатуре. До сада нисам излагала, али се надам да ћу имати неки свој рад на “Светосавској изложби“ ““ каже осмогодишња Дуња и са сигурношћу тврди да ће кад порасте бити учитељица.
Поред цртања и сликања, сестре Максимовић су раније заједно тренирале гимнастику. Као и Дуња, и Јана је одушевљена учењем страних језика, па сходно томе не чуди ни њен избор будућег позива.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa