Инфо

8. децембар 2011.8. дец 2011.
ИЗГРАДЊА МИНИ ХИДРОЕЛЕКТРАНА У ЉУБОВИЈИ

ВЕЛИКА РАЗВОЈНА ШАНСА

На конто изградње мини хидроелектрана, у буџет општине Љубовија слило се више од двадесет милиона динара. За сада, склопљено 24 уговора са инвеститорима. За нова улагања слободно још десет локација
Развојна шанса општине Љубовија, по свему судећи лежи у изградњи мини хидроелектрана. До сада је потписано 24 уговора за изградњу оваквих постројења. На конто аванса, постојећи инвеститори су у локалну касу до сада уплатили више од двадесет милиона динара.
- На пролеће очекујемо да ће кренути изградња мини хидроцентрала на подручју општине Љубовија. Уговори су потписани. Аванс уплаћен. Инсистирањем на уплаћивању одређених средстава пре почетка градње, смо желели да обезбедимо озбиљност инвеститора, односно да се осигурамо да ће радови бити завршени у одређеном року. Уколико се ти рокови буду поштовали, општина ће са почетком производње аванс свима вратити, у супротном ова средстава остају у општинском буџету. За сада смо на овај начин приходовали више од двадесет милиона динара. Та средства су употребљена за реализацију инвестиција које би требало да допринесу квалитетнијем животу у нашој општини ““ каже председник општине Љубовија Милован Ковачевић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa