Инфо

15. март 2012.15. мар 2012.
РУКОМЕТ: „МЕРКУР ОСИГУРАЊЕ“ СУПЕР ЛИГА, 20. КОЛО

НЕОСВОЈИВИ НИШКИ „ЧАИР“

РК „Наисус - Железничар“ - РК „Металопластика ЗК“ 28:25 (12:11)
Нишки рукометаши прошле суботе у хали „Чаир“ вратили су Шапчанима за пораз у првом делу сезоне, али не тако убедљиво као што је било у првом сусрету у Шапцу - 38:23. Нишлије су повеле са 3:0 у 7. минуту, али лошим додавањима и губљењем лопте нишких рукометаша „Металопластика Зорка керамика“ успела је да изједначи на 5:5 у 15. минуту. Ипак, “Железничар“ је опет прешао у вођство. Домаћини су бољом одбраном успели да и са два играче мање одбране гол, а и постигну један. До краја полувремена „Металопластика ЗК“ успела је да још једном изједначи (11:11) у 29. минуту, али је у последњем минуту првог дела играч домаћих Станковић постигао гол за минималну предност.
У наставку меча нишки тим је имао и четири гола предности (15:11) у 33. минуту, али је „плаво - бели“ тим успео да смањи заостак на један гол 18:17, у 46. минуту. Десет минута касније, захваљујући головима Милоша Митровића, шабачки спортски љубимци успели су да изједначе резултат на 24:24. У последња четири минута Шапчани су постигли један гол, док су рукометаши из Ниша три пута били прецизни. Поред Милоша Митровића, који је у „Чаиру“ постигао седам голова, шутерски расположени били су и Марковић са шест и Лука Митровић са четири постигнута поготка.
У 21. колу, предстојеће суботе, рукометаши шабачке „Металопластике Зорка керамике“ у спортској сали Шабачке гимназије дочекују веома јаког ривала. На мегдан им излази новосадска „Војводина“.
РК „Металопластика ЗК“: Максимовић (1 одбрана), Арсић (11 одбрана), Карановић, Живановић 2, Вејин, Алексић, Кречковић, Палевић, Драгаш, Медуровић 3, Марковић 6, Грујичић 2, Новаковић, М. Митровић 7, Л. Митровић 4, Медић 1 (1).

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa