Инфо

3. мај 2012.3. мај 2012.
РУКОМЕТ: „МЕРКУР ОСИГУРАЊЕ“ СУПЕР ЛИГА, 26. КОЛО

ОПЕТ БЕЗ БОДА У ГОСТИМА

РК „ПКБ“ - РК „Металопластика ЗК“ 26:24 (13:12)
Рукометаши шабачке „Металопластике Зорка керамике“ ни са шестог гостовања у низу нису успели да донесу бодове у Шабац. Овога пута били су релативно близу таквог циља. Током целог сусрета у Падинској скели резултат је био „у егалу“, све до последњих десетак минута, када су се домаћини издвојили на „плус три“ разлике. Добрим делом таквом крајњем развоју ситуације допринели су и сами Шапчани, јер нису искористили неколико повољних прилика, а нису реализовали ни три седмерца.
Овом победом екипа „ПКБ“ лагано бежи из зоне која шаље у нижи ранг такмичења, док се рукометаши из Шапца и даље налазе на позицији која их води у европски Челенџ куп.
РК „Металопластика Зорка керамика“ налази се на четвртом месту на табели са 30 освојених бодова (четрнаест победа, два нерешена сусрета и десет пораза), и „бежи“ петопласираној „Колубари“ за три бода. На првој позицији и даље је београдски „Партизан“ са 49 бодова (двадесет три победе и три нерешена сусрета).
У 27. колу „Металопластика Зорка керамика“ на свом терену, у спортској хали Шабачке гимназије, дочекује „Динамо“ из Панчева, претпоследњу екипу на суперлигашкој табели.
РК „Металопластика ЗК“: Карановић, Живановић, Вејин, Алексић, Кречковић, Марјановић 2, Драгаш 6, Медурић 4, Рајичић, Обрадовић, Марковић 3, Арсић, Грујичић 3, Медић 1, М. Митровић, Л. Митровић 5.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa