Инфо

24. мај 2012.24. мај 2012.

УСПЕШНИ „ЈЕВРЕМОВЦИ“

Основна школа „Јеврем Обреновић“ ове године може се похвалити својим ученицима и резултатима које су постигли на такмичењима. Посебно радује чињеница да је учествовао велики број ученика. Као и претходних година, највише учесника било је пријављено за такмичења из математике, историје, биологије и српског језика
Одлично познавање граматичких правила српског језика показале су ученице петог разреда: Јелена Голубовић (1. место на општинском и окружном такмичењу), Катарина Јосић (2. место на општинском и окружном), Катарина Тадић (2. место на општинском и 3. на окружном), Нађа Лукић (3. место на општинском и 2. на окружном) и Нађа Матић (3. место на општинском такмичењу). Успешне су биле и ученице шестог разреда на челу са Теодором Киш (2. место на општинском и 1. на окружном), Александром Бекић (3. место на општинском и 1. на окружном) и Иреном Докмановић (3. место на општинском и 2. на окружном такмичењу).
На окружном такмичењу највише успеха је имао Огњен Ђурђевић, који је освојио 2. место и једини је ученик који је представљао наш Мачвански округ на републичком такмичењу у Београду.
Исто тако добри су били и ученици четвртог разреда: Ања Стаменовић (2. место на општинском и 3. на окружном такмичењу), Лука Ђукановић (3. место на општинском и 2. на окружном), Душан Мишковић (2. место на општинском) и Бранко Фемић (2. место на општинском такмичењу).
Међу старијим „искусним“ ученицима најуспешнији су били: Ирена Докмановић (1. место на општинском такмичењу), Тамара Лазаревић (1. Место на општинском), Ана Павличевић (2. место на општинском и 3. на окружном) и Урош Марковић (3. место на општинском такмичењу).
Најбољи међу најбољима је Никола Мишковић, ученик седмог разреда, који је освојио 1. место на општинском, 3. на окружном и пласирао се на републичко такмичење.
На основу свега забележеног, закључујемо да су ученици Основне школе „Јеврем Обреновић“ ове године освојили 85 диплома на разним нивоима такмичења.
Свим ученицима и наставницима школе честитамо на постигнутим резултатима и желимо им да следеће године буду још бољи.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa