Инфо

7. јун 2012.7. јун 2012.
КОШАРКА: ТУРНИР “ШАБАЦ 2012“ ЗА МЛАЂЕ ПИОНИРЕ

“ПАРТИЗАН“ ГОСТОВАО У ШАПЦУ

У организацији кошаркашког клуба “Интер кош“ из Шапца, у недељу 3. јуна, у препуној сали Медицинске школе одржан је турнир за млађе пионире на којем су наступили: КК “Лозница“, КК “Рађевац“ из Крупња, КК “Партизан“ из Београда и домаћин КК “Интер кош“ из Шапца. Ово је први турнир чији је циљ био учвршћивање сарадње између два клуба - “Партизан“ и “Интер кош“.
После отварања турнира одигране су две полуфиналне утакмице. У првој, која је за домаћу публику представљала врхунац турнира, састали су се млађи пионири КК “Интер кош“ и КК “Партизан“. Вођена је велика борба, играло се пожртвовано, са пуно сјајних потеза и уз фантастичну атмосферу пуне сале. Победа је припала “црно - белој“екипи из Београда. У другој полуфиналној утакмици, састали су се екипе КК “Лозница“ и КК “Рађевац“. Играчи Лознице су доминирали, играли сигурније и убедљиво савладали екипу из Рађевине.
У сусрету за треће место домаћа екипа савладала је тим из Крупња. У финалној утакмици у којој су се састали “Партизан“ и “Лозница“ виђена је велика борба, одлична игра обе екипе, сјајно техничко и тактичко надмудривање два тренера и овог пута мало старија и искуснија екипа из Лознице била је боља и тако постала победник овог одличног турнира.
На завршној свечаности додељене су дипломе, медаље и пехари свим екипама, као и специјалне захвалнице тренерима, промотеру турнира и клубу “Партизан“ за сарадњу са клубом “Интер кош“. Промотер турнира био је Срђан Матић, кога је тренер Весковић тренирао у ОКК “Шабац“, а сада члан кадетске екипе КК “Партизан“, државног првака за 2012. годину.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa