Инфо

7. јун 2012.7. јун 2012.
ПРЕДШКОЛСКА УСТАНОВА “СУНЦОКРЕТИ“

РАСТИМО УЗ ПЛЕС

Крајем прошле године Предшколска установа “Сунцокрети“ из Владимираца укључила се у пројекат Растимо уз плес - дечје плесне “Асоцијације“.
- Циљ нам је био да свако дете у нашој општини без обзира на место у којем живи добије могућност да расте и развија се на здрав и правилан начин а такође и да ужива у плесу, покрету и музици савладавајући плесне кореографије без одласка у плесне школе, тврде у установи а у поводу завршне манифестације Предшколци на трговима одржаној првог јуна на тргу у варошици.
Истовремено са још 19 градова из Србије Црне Горе и Босне и Херцеговине, тачније 850. деце је плесало од тога 220 најмлађих из Владимираца. Тема манифестације је била Екологија па су деца била обучена у костиме који су сиболизовали чисту и здраву животну средину уз поруке одраслима на балонима који су пуштени на крају манифестације.
ПУ “Сунцокрети“ се захваљују Унипласту Живановић из Јеленче, Тикурили Зорка Колор, Агенцији Ф 1, фризерским салонима Тренд и Томас, мењачници КЕШ, Јовици Вејновић, Верољубу Пајићу, Ивици Гашићу као и свима који су на било који начин помогли овом прелепом скупу у центру Владимираца.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa