Инфо

7. јун 2012.7. јун 2012.
УДРУЖЕЊЕ СВЕТЛОСТ

СОЦИЈАЛНА ИНКЛУЗИЈА МЛАДИХ

Прошлог четвртка испред шабачког Културног центра удружење Светлост из Шапца организовало јавни догађај као део пројекта “Мултимедијална продукција за социјалну инклузију младих“
У четвртак вече, у пешачкој зони у Шапцу, испред Културног центра, наши суграђани су имали прилику да прате промоцију репортажа снимљених у четири државе, погледају изложбу фотографија и презентацију радова и неафирмисаних младих уметника насталих у оквиру пројекта “Мултимедијална продукција за социјалну инклузију младих“.
Како наводе у “Светлости“, пројекат се поред Србије, односно Шапца, реализује у још три земље региона: Словенија-Копар, Босна и Херцеговина-Бања Лука и Хрватска-Вуковар. Програм подразумева креативно изражавање уз употребу мултимедија на тему социјалне инклузије младих, с посебним нагласком на младим уметницима који припадају осетљивим групама (сиромашни, млади са инвалидитетом, представници националних мањина).
Јавни догађаји осмишљени су са идејом да представе резултате рада интернационалног тима који користи мултимедије за промоцију социјалне инклузије. У репортажама се приказују проблеми и могућности поменутих циљних група.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa