Инфо

27. август 2009.27. авг 2009.
ПИСМО ЧИТАЛАЦА

КО УПРАВЉА ФУДБАЛСКИМ САВЕЗОМ

Примо-предаја писменог захтева за сазивање и одржавање ванредне скупштине ОФС Шабац, са овереним потписима 23 представника фудбалских клубова - чланова Скупштине трајала је пуних 25 дана (од 22.6. до 16.7.09) колико је било потребно да припадници полицијске управе Шабац и чланови већа града Шапца господа Совраније Чоњагић и Драгорад Томић својим интервенцијама умилосте техничког секретара тог савеза Миливоја Аксентијевића, да уради оно зашта је плаћен.
Непосредна предаја захтева у канцеларији савеза у дане 22.6 и 14.7.2009. године као и десетодневна предаја истог путем поште, остале су у покушају и немогућа мисија, јер је тако самовољно одлучио поменути технички секретар. Не знамо само да ли је ова самовоља плод његове немогућности да се као бивши фудбалски судија одрекне слободног уверења у пресуђивању, или пак последица његове константне заблуде о својој моћи због тога што му је рођени брат иначе такође бивши фудбалски судија, још увек председник Окружног фудбалског савеза .
Садашњи актуелни председник ОФС Шабац, иначе такође бивши фудбалски судија али који није у сродству са поменутим бившим фудбалским судијама ““ браћом, за свих 25 дана примопредаје захтева, обављао је дужност немог посматрача не могавши или не желећи да донесе било какву одлуку која би могла имати утицаја на коначан исход...

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa