Инфо

21. јун 2012.21. јун 2012.
СУСРЕТИ ОБУЋАРА БЕЗ ГРАНИЦА У ВЛАДИМИРЦИМА

“ЂОРЂО С“ ЗА ДЕСЕТКУ

Вредело је протекле суботе бити у Владимирцима. Фабрика Обуће “Ђорђо С“ је приредила спортско такмичење у малом фудбалу за жене и мушкарце и дружење на највишем нивоу. Уз представнике Немаче, популарни Адидас је послао лопте за такмичење. Били су ту такмичари из Мађарске, Словеније, Хрватске, Босне и Херцеговине и Србије. Њих око 1.000 угошћено за по оцени свих чисту десетку.
Од окупљања и дружења до свечарског отварања на спортском комплекску клуба “Јединство“ врвело је од попзитивне атмосфере.
- Драго нам је да смо део Европе и ми у Владимирцима и да уз спорт имамо прилику да покажемо своје потенцијале. Биће ту за свакога по нешто, ми смо дали свој удео у овој прелепој причи, остало је урадио “Ђорђо С“ и капа доле за све. Уживајте у Владимирцима и знаменитостима са жељом да понесете лепе утиске, био је презадовољан армијом гостију председник општине Владица Марковић.
- Надамо се да смо угостили драге нам пријатеље како доликује и учинићемо све да ови, трећи по реду, сусрети буду параметар квалитета. Све се састало од лепог времена до старих пријатељстава па ми је срце пуно, у даху је дочекао госте власник фабрике домаћина Драган Симеуновић.
Уз свечани дефиле и заставе које су се вијориле у славу југоносталгије, зборило се на сваком кораку било је за свакога по нешто.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa