Инфо

26. јул 2012.26. јул 2012.
КОЦЕЉЕВА

ПОЖАР КОД ШКОЛЕ

У недељу у поподневним часовима избио је пожар у недовршеној спорсткој хали, у непосредној близини коцељевачке основне школе и недавно изграђене школске спортске сале. Из још увек неутврђених разлога запалила се слама и пиљевина припремљена за огрев образовних установа и сале, складиштена испод бетонске конструкције недовршене спортске хале.
У гашењу пожара учествовали су осим подручно-ватрогасно-спасилачке јединице Коцељева и припадници ПВСЈ Владимирци и ватрогасно-спасилачког батаљона Шабац, а у помоћ је са неопходном механизацијом притекло и приватно предузеће „Отпад промет“ из Коцељеве. Пола сата након дојаве пожар је локализован а потпуно ликвидиран тек после седам часова, односно двадесет минута пре поноћи. Повређених није било а у току интервенције на лице места изашао је и противпожарни инспектор који ће утврдити узрок пожара и висину штете.
Према речима надлежних у току овог месеца на подручју коцељевачке општине избило је десетак пожара што је знатно мање у односу на исти период прошле године, а чак три пута мање него за задњих десет дана марта месеца када су евидентирана 32 пожара.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa