Инфо

9. август 2012.9. авг 2012.
УСКОРО ЗАВРШЕТАК ОБИЛАЗНИЦЕ КОД ДРЕНОВЦА

ВЕЋА БЕЗБЕДНОСТ САОБРАЋАЈА

Директор Дирекције за путеве Миодраг Филиповић и члан Градског већа Града Шапца Милутин Стојиновић присуствовали су прошлог уторка завршним радовима на изградњи обилазнице код Дреновца. У току је припрема за асфалтирање 1600 метара пута, а током прошле године, приликом реконструкције насипа, асфалтирано је 650 метара пута.
- Дирекција за путеве већ осам година активна је на решавању проблема путне инфраструктуре. Саобраћај на путу Шабац-Сремска Митровица биће безбеднији, а обилазница је значајна и са аспекта теретног саобраћаја и везе Северозападне радне зоне са ауто-путем која се остварује управо саобраћајницом Шабац-Сремска Митровица, нагласио је Миодраг Филиповић.
Извођач радова, који се финансирају из буџета Града Шапца, је шабачко ГП „Думача“. Вредност преосталих радова је 25 милиона динара, а посао би требало да буде завршен до краја лета.
Милутин Стојиновић, у Градском већу задужен за равномерни развој села, још једном је истакао изједначавање услова живота и рада у свим селима шабачког краја као једно од основних опредељења политике Града Шапца.
- Поред чињенице да ће обилазница учинити саобраћај безбеднијим на путу Шабац-Сремска Митровица, ова деоница је нарочито значајна за грађане МЗ Дреновац. Улице ће бити растерећене, што ће мештанима Дреновца олакшати свакодневицу. Град се труди да свим житељима обезбеди једнаке или приближно једнаке услове живота, рекао је Милутин Стојиновић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa