Инфо

20. септембар 2012.20. сеп 2012.
ФУДБАЛ

БОД ИЗ БЕЛОШЕВЦА

Белошевац: Победа - Мачва 1:1 (0:1)
Гледалаца: 500
Судија: Далибор Трифуновић (Краљево)
Стрелац: Пањковић 9. минут
Жути картони: Илић, Цаковић, Павловић, Милетић
ФК “Мачва“: Степандић, Пејовић, Милетић, Радовановић, Ристивојевић, Ђукановић, Драгићевић (Павловић), Илић, Цаковић (Живковић), Лекић, Пањковић (Милинковић)
Са гостовања из Шумадије фудбалери Мачве вратили су се у Шабац са освојеним бодом. Иако су према насловима из медија црвено-црни у Белошевац стигли у улози фаворита резултат на крају утакмице остао је нерешен 1:1
Присутна публика видела је брзу, динамичну игру са много шанси. Играчи се нису штедели, јер је победа била важна и једном и другом тиму: Мачви да задржи прву позицију на табели, а домаћој екипи да побегне са зачеља.
Играо се 9. минут када је брзоноги Пањковић прошао по левој страни и искоса са ивице казненог простора савладао Трифуновића.
Тада се чинило да ће се остварити жеља црвено-црне експедиције: повратак у Шабац са читавим пленом. Потом је у 10. минуту на сцену ступио Дино Цаковић који је варком тела избацио из игре свог чувара а онда се десне стране искоса непрецизно шутирао тик поред гола. Цаковић је и у наставку меча добро шутирао али без успеха. Ипак својим шутевима држао је у „будном стању“ голмана домаћих Трифуновића. Имали су и играчи Победе своје прилике за постизање гола те су у наставку утакмице тачније у 68. минуту дошли до изједначења. Леповић изводи слободан ударац ствара се гужва у казненом простору Мачве а на одбијену лопту натрчао је Авдић који после 422 минута постиже први гол за екипу Победе из Белошевца у првенству Српске лиге Запад. До краја утакмице видели смо пар прилика за голове али су мреже остале нетакнуте. Мачва је са овим бодом стигла са првог на треће место на табели и поред чињенице да су црвено-црни после 5 утакмица једина непоражена екипа на српсколигашком западу. Прилика за нова три бода фудбалерима Мачве пружа се у недељу 23. септембра када у Шабац долази екипа Железничара из Лајковца.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa