Инфо

20. септембар 2012.20. сеп 2012.
КОЊИЧКИ СПЕКТАКЛ НА МАЛУ ГОСПОЈИНУ, У ПЕТАК 21. СЕПТЕМБРА

ТРКА ЗА ПЕХАР ГРАДА ШАПЦА

Најбољи галопери у окружењу излазе на црту двоструком освајачу ловора у престижном надметању на 2000 метара ““ Трци града Шапца
Два пута је славио син Мацанала и Артисте, АРТИСТО, донедавно узданица Штале „Тешић“, а данас у власништву Иве Сердара из Окучана, у надметању за пехар града Шапца. Оба пута у маниру „сигурно“, четири дужине испред Арт Еџцелленце-а (Новерре/Хер Ладyсхип) КК „Перјаник“ прошле и 2 испред Кид Фирст (Њондерфул/Кериа) Тике Вујковића 2010.године. Пре само три недеље освојио је Меморијал Алије Изетбеговића у Бихаћу, а у петак, на Малу Госпојину, заузеће место број 2 у пуној старт машини пред нови окршај ““ Г1 Трку града Шапца на 2000 метара. Пред велики изазов у трци у којој се не памти оваква конкуренција, власник, Иво Сердар, опрезан је у очекивањима.
- Сви коњи који учествују у овој трци могу да победе. Изузетно је јака конкуренција, не бих никог издвајао, али, ипак, највише шанси мислим да имају Ноувелле Роцк (Новерре/Саккара), Иво Џима (Сеаттле Сур/Ирревоцабле)... На шабачкој стази одлично трчи и Кид Фирст (Њондерфул/Кериа), а не остављам без могућности да победи ни нашу Ватрену Мацу (Оне Цоол Цат/Георгиа Вентуре)... Мислим да предстоји одлична трка и желим да победи најбољи ““ каже за наше новине Иво Сердар.
Иво Џима (Сеаттле Сур/Ирревоцабле), Штале „Антилоп“, освајач српског Триал Стакес-а, најбржи у тркама Вицензо и Рахаyиф 2011., двоструки победник на шабачкој трави ове године, један је од фаворита. Вукојевићи су у ову трку уписали још једног свог пулена, другог, млађег сина „неопозиве“ и несутрашиве ““ Ирревоцабле.
- Јако квалитетна трка на крају сезоне са пуно добрих коња у којој учествују наша два најбоља коња, браћа по мајци Иво Џима (Сеаттле Сур/Ирревоцабле) и Иле Де Франце (Фарљад/Ирревоцабле). На њиховим леђима ће се наћи два одлична страна јахача! Иво Џиму ће јахати Станислав Георгијев, а Иле Де Франца Јан Хавлик. Коњи су здрави и добро припремљени, а својим последњим трчањима доказали да су у самом врху ове године и сигурно ћемо пробати да победимо у овој великој трци!
И тренер Иво Џиме, прослављени Душко Пајић, оптимиста је пред значајно галопско одмеравање снага.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa