Инфо

27. септембар 2012.27. сеп 2012.
ИЗМЕЂУ РЕДОВА

СТИГЛА ЈЕСЕН

Нема више оних високих врућина. Дошла јесен. Клима пријатна. Створени су сви предуслови за штрајкове.
Било је ово дуго топло лето. Врућине су биле такве да су се још неки покварили.
Много тога што је тебало да поскупи тек од 1. јануара наредне године, поскупеће већ 1. октобра, текуће. Наша власт ради по принципу “Шта ће бити јесенас, нека буде вечерас“.
Ако сећање не вара, неко од садашњих министара српске Владе, током предизборне кампање бунио се против високих пореза на додатну вредност. Ето ти сад, исти ти предложили повећање пореза. А нови избори далеко.
Неки дан објављено да су поједини богати Французи напустили своју земљу због високих пореза и кризе. Зато богати Срби не напуштају своју домовину, они се овде и у кризи богате.
Ако цене наставе да скачу, ускоро ће бити депласирана она телевизијска емисија “Академија дебелих“.
А неким нашим политичарима није довољно што закувавају државну чорбу. Сад учествују и у телевизијским кухињама.
Српска трговина се понаша као проститутка. Ниско је пала а има високе цене.
Судећи по томе што је нови српски “Фића“, промовисан на Белом двору у Београду, а судећи и по цени, биће то ауто за принчеве и краљеве.
А у светској политици “™вако стоје ствари, “™вако Бан Ки-мун, “™вако Обама, а до њих наши, Јеремић и Николић. Где нам је крај.
И наша нова власт подржава младе па и њихову каријеру. Ево сад су за директора српске Поште поставили младоликог и перспективног Кркобабића Млађег. Па наравно кад је то веома активан политичар, нема ни сто година а члан је пензионерске странке.
Ипак, Србија се ових дана поноси. На разноразне начине и са разноразних страна кроз такозване перформансе и параде, јавности се представља узорна група грађана ове земље. А они који нису баш поносни на, по њима своје нормално сексуално опредељење, е они су по оној народној “потурили дупе уза зид“. За сваки случај!

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa