Инфо

27. септембар 2012.27. сеп 2012.
У СРЕДУ У ШАПЦУ

САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА

Национална служба за запошљавање - Филијала Шабац позива послодавце и незапослена лица на Сајам запошљавања који ће се одржати 03. октобра 2012. године, од 11 часова, у Хали спортова Зорка Шабац, Хајдук Вељкова 2.
Послодавци своје учешће могу пријавити до 01. октобра у просторијима Филијале Шабац, улица Масарикова 31, у канцеларији на спрату, код Татјане Гавриловић, шефа Одсека за посредовање. Пријаву је могуће доставити и мејлом на адресу Татјана.ГавриловицЖнсз.гов.рс. Све ближе информације у вези са пријављивањем могу се добити и телефоном, на број 015 361 722 или 064 810 73 16. Послодавци ће бити у могућности да на Сајму искажу своје кадровске потребе и једноставно и брзо пронађу потребне раднике. На располагању им је и бесплатна професионална селекција приликом избора кандидата, могућност доделе финансијских средстава и коришћења финансијских олакшица при запошљавању.
Заинтересована незапослена лица треба да се јаве свом саветнику ради евидентирања учешћа и информисања о припреми за сајам. Национална служба саветује незапослена лица да пре доласка на Сајам прођу обуку за Активно тражење посла (писање радне биографије, припрема за интервју са послодавцем и остали савети) у организацији Филијале, како би се на најбољи начин представили послодавцу.

Најновији број

16. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa