Инфо

4. октобар 2012.4. окт 2012.
ДЕЧЈА НЕДЕЉА У ШАПЦУ

КРЕАТИВНО, МАШТОВИТО АЛИ И ЕДУКАТИВНО

Сликарском радионицом и осликавањем зида собе у вртићу „Младост“ у понедељак, 1. октобра, почело обележавање Дечје недеље. Ова традиционална манифестација у Господар Јевремовој улици окупила је предшколце вртића „Полетарац“, „Снежана“, „Слобода“, „Бамби“ и „Бубамара“ на спортским игрицама „Ко ће брже, ко ће боље“. Деца су се у спортском духу такмичила док су окупљени другари и родитељи свесрдно навијали.
-Предшколски систем је један чврсто утемељен систем који јако добро функционише и то све у интересу наше деце. Дечја недеља траје годинама. Сва деца учествују, а што је најважније учествују наши родитељи и васпитачи. Програм нам је шаролик али веома едукативан и добар за децу и родитеље ““ рекла је Марица Вулетић, директорка ПУ „Наше дете“.
Уторак је донео дечји маскембал. Карневалска поворка малишана у Господар Јевремовој улици привукла је пажњу Шапчана. Одигране су и плесне тачке „Тропска киша“ и „Оркестар“. Креативна страна најмлађих показан је у среду у Господар Јевремовој улици, Градском парку, Тркалишту. Малишани су цртали, шарали и стварали уз помоћ разнобојних креда. Тридесеторо деце у Културном центру Шабац имало је прилику да учествује у ликовној радионици која се бавила вајањем.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa