Инфо

18. октобар 2012.18. окт 2012.
АДВОКАТСКА КОМОРА ШАПЦА

ЗНАЧАЈАН ЈУБИЛЕЈ

Поводом 40 година од оснивања Адвокатске коморе Шапца 21. октобра одржаће се пригодан програм у Шабачком позоришту. Према речима секретара коморе Александра Лекића прослава ће се састојати из радног и свечаног дела.
- Радни део програма, на ком усвајамо статут Адвокатске коморе, почеће у 10 часова. Свечани део је од 13 часова и састојаће се из свечане академије коју организује Шабачко позориште и у којој учествује хор Св. Јован Богослов и један адвокат из Београда који је и аматерски глумац. После тога делимо повеље и плакете заслужним адвокатима.
Према Лекићевим речима Адвокатска комора има 366 чланова, од тога је у Шапцу 155, у Ваљеву 135 и у Лозници 76. Наводи да су у комори имали уписане и 42 бивше судије од којих се 19 вратило на посао у правосуђе, док су остали и даље у њиховим редовима. Такође, у овој организацији је и 84 приправника.
- Једина смо од 8 комора у Србији где сви чланови редовно плаћају чланарину, тако да финансијски врло солидно послујемо. То нам користи да помажемо наше чланове када су у ситуацији да им је помоћ потребна, рекао је Лекић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa