Инфо

6. децембар 2012.6. дец 2012.
ЈКП “ПАРКИНГ“ ШАБАЦ

ДЕЦА СЕ РАДУЈУ ПОКЛОНИМА

Прваци са територије Града Шапца и ове године у оквиру акције “Успорите у зони школе“ стекли основна знања о понашању у саобраћају
Град Шабац и ЈКП “Паркинг“ већ другу годину за редом организују акцију “Успорите у зони школе“. Сврха пројекта је да се нашим најмлађим школарцима пренесу основне поуке о понашању у саобраћају. Поред предавања, малишани су имали прилике да уживају у поучној представи, али и добију поклоне који ће их увек подсећати на гостовање екипе која је реализовала програм.
- Као и прошле године обухваћене су све школе са територије Шапца. Матичне и издвојена одељења. Укупно, око 1.169 првака је имало прилике да присуствује програму који смо за њих припремили. На почетку сваког дружења ми са ученицима понављамо најбитнија саобраћајна правила која важе приликом њиховог доласка и одласка из школе. Потом следи поучна представа, и на крају поклони које смо за њих спремили - истиче Драган Нинковић, директор ЈКП “Паркинг“, и напомиње да се деца посебно радују тим пакетићима, који имају пре свега поучни карактер.
- Желели смо да успомене на нашу посету дуго трају. С тим у вези је и пракса, да сва деца која су присуствовала програму добију од нас поклоне. Поред ЦД на којем су спот и песма Акције, потом мајица, флоуресцентни прслук, брошура у којој су наведене и објашњене најчешће грешке које деца праве у саобраћају и свеска са ликом наше маскоте “Зебраила“ и распоредом часова ““ објашњава Нинковић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa