Инфо

13. децембар 2012.13. дец 2012.
КАД ПОРАСТЕМ БИЋУ СЛИКАР

НАГРАДЕ ЗА ТАЛЕНАТ

Они су млади, талентовани и кажу, истрајни у својим намерама да кад порасту буду сликари. Заједничка им је љубав према ликовној уметности и Школа цртања Браће Лукић где стичу прве поуке и развијају креативност
Тек након што је освојила бројна прознања за маштовитост и креативност на локалним и републичким такмичењима, дванаестогодишња Лана Ивановић, је одлучила да крене на усавршавање у Школу цртања Браће Лукић. За ових годину дана, тврди да је доста узнапредовала. Научила је пропорције, представљање фигура у покрету, односе боја. Међутим, упркос неоспорној љубави коју гаји према ликовним уметностима, Лана још не зна чиме ће се бавити када порасте. Интересовања су за сада различита, али сигурно је да ће сликарство свакако остати у њеном животу, бар као хоби.
- Ученица сам шестог разреда ОШ “Стојан Новаковић“. Случајно сам почела да цртам, и видела да ми добро иде. Од тад се од оловке не раздвајам. Освојила сам неколико награда на Републичким такмичењима. Најдраже ми је признање са Конкурса за стрип. Часови код браће Лукић ми доста значе. Све што нам није јасно, ментор нам покаже, велике су могућности за даље напредовање. Не знам шта ћу бити кад порастем јер имам доста различитих интересовања. Волим путовања, спорт, плес, волим да пишем. За шта сам највише надарена време ће показати ““ каже Лана.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa