Инфо

7. фебруар 2013.7. феб 2013.
ИЗМЕЂУ РЕДОВА

ТРАНСПАРЕНТНО

Дигла се читава галама око такозваног инциндента који се десио у једној телевизији приликом снимања скривене камере где је гостовао српски премијер. Наиме, извесна облогузна водитељка раскречила, д“™ извине ко чита, ноге према нашем невином Ивици Дачићу, а он се пренеразио кад је смотрио да она нема доњи веш, односно такозване гаће, д“™ извине сад ко замишља.
Као прво, и сам премијер је по доласку на власт рекао да ће код нас све бити транспарентно. Па, вероватно, и скривена камера. Јакако.
Као друго, иако је све транспарентно, зар је баш он морао да завирује туђој жени међу ноге. Јер и народ каже да нема шале кад се гаће дреше.
Као треће, кад је већ завирио, па нека и премијер види шта народ добија од силних овдашњих телевизија.
Као четврто, сад ако буде каквог ислеђивања, неће ваљда и онај уважени владика који председава републичким радио и телевизијским саветом, да прегледа снимке као доказни материјал. Пући ће брука и срамота.
И као пето, то што је гледао премијер требало би емитовати на телевизијама па да сагледа и гледатељство. Да не буде како се наша власт одваја од народа.
Ових дана била још једна фрка, али час посла разрешена. И тако, после недавне конференције за штампу нашег вољеног премијера, сви широм земље смо се постидели. Па зар је ико нормалан на овим просторима могао да помисли да би тако фини човек, каквог нам је само благородна и узвишена политика дала, да би се он виђао са тамо којекиме кога зову Банана. Ајде море. Набедили га. Додуше јесте се мало срео са неким шућмурастим, па и више пута, ал“™ откуд човек из власти да зна да је овај с оне стране власти. И нису се ни зближавали. Па шта се онда буне ови што се стално буне, бре.
Баш су претерали они наши, што одбегли што неодбегли, мафијаши. Јесу они то што јесу, или их само тако набеђују, али су и нашки људи, и где им је бар мало патриотизма. Ето, због њих нам се сад политичари свађају. Није лепо, ако је и од криминалаца, много је.
А од како су почели да дирају и недодирљиве, обичан народ се пита ко је крив, да ли они који су купили или они који су продали државу.
Ето и „Галеника“ дошла на тапет. Није ни чудо а није ни једина у овој поштеној земљи. Него је ту дилема, пошто је извесно да се у тој фармацији доста мувало, да нам нису којешта смували и у лекове. Нема друге, сазнаћемо ако сви почнемо да се тресемо.
Бивши министар здравља Томица Милосављевић одлази на рад у Светску здравствену организацију. А опањкавали су га како се лечио у иностранству. Па где ће, то је ипак светски човек. А наш.
И ово се десило, на Савиндан, школску славу, у једном српском селу, а и где би, извесни наставник када је добро потквасио и све паре потрошио на музику и кад више нису хтели само њему да свирају, направио је лом па се и потукао и свашта нешто чинио, а све су гледала деца која су такође славила. И наравно, о свему томе су писале новине, као о неком чуду, а уствари, то му дође као нормална српска појава. Јер, какво би то славље било без жестоког пијанства и добре туче.
И кад смо код вести, медији јављају да ће се у Вуковару изгледа писати и ћирилицом. У Београду, наравно, латиницом.
А у међувремену ми чекамо оно, односно такозвано проширење за Европу. Е што се тога тиче, тог проширења, по свему судећи само ћемо добити проширене вене, од силног чекања.
П.С. Ако којим случајем поменута долеобнажена телевизијска водитељка буде ангажована у некој владиној стручној служби, значи да у Србији влада гола истина. Ма где се она налазила!

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa