Инфо

21. фебруар 2013.21. феб 2013.
КОШАРКА: КАРИЈЕРА КОЈА ТРАЈЕ

ИГРАМ И УЖИВАМ У СНУ

Мало је спортиста који су трајали готово две деценије, посебно ако играју на врхунском нивоу. Још када се у обзир узме да је то код девојака све то још ређе онда је пример Мире Велисављевић за сваку похвалу и дивљење. Пошто и даље игра сјајно могуће да ћемо је на кошаркашким теренима Србије гледати још дуго.
У овој сезони предводи младу екипу Шапца и тренутно су четврте на табели али да ли ће играти у плеј-офу или плеј-ауту не могу да одлучују саме већ су због два везана пораза своју судбину ставиле у руке других екипа.
А колико ће њена играчка прича још трајати не зна ни сама, нити жели да о томе размишља а на почетку разговора је то објаснила на једноставан начин.
-Све што сам у животу планирала није се баш остварило и зато сам сада одлучила да препустим да све иде својим током. Док се будем лепо осећала и будем играла на врхунском нивоу трајаће и моја каријера. А сад да ли ћу играти још пар месеци или година то заиста не знам. Како се сада осећам, само ме повреде могу удаљити из спорта који толико волим и којем сам, бар се надам, много дала. Повреде су ме, хвала Богу, до сада заобилазиле и зато оволико дуго трајем.
Чега ћете се увек сећати и који моменти су обележили вашу каријеру?
-Увек ћу се радо сећати утакмица које сам одиграла борећи се за трофеје и титуле. Тај осећај и адреналин који вас носи, то једноставно не може да се опише речима, то мора да се доживи. А таквих мечева је било заиста много. Док сам играла у Вршцу са Хемофармом сам освојила дуплу круну, док сам са Партизаном стигла до дупле круне и освојила још једну титулу. Ништа мање ми није ни драга дупла круна освојена са Жељезничаром из Сарајева. Заиста не бих могла да издвојим ниједан посебно као најдражи.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa