Инфо

21. фебруар 2013.21. феб 2013.
ФУДБАЛ: ЗАХУКТАВАЈУ СЕ ПРИПРЕМЕ МАЧВЕ

ПРЕДСТАВЉЕНА ПОЈАЧАЊА

Фудбалери Мачве вредно тренирају и увелико одигравају пријатељске утакмице са ривалима разних рангова такмичења. То је и разумљиво јер им пролећни део првенства, од кога сви много очекују, почиње за месец дана. У њему ће шабачки фудбалери покушати да после шет сезона, које су по резултатима појели скакавци, освоје прво место на табели и врате се у друштво квалитетнијих екипа. Добро је што нико у клубу не верује да ће поново завршити на штиту а то нам је на конференцији за штампу, на којој су нам представљена четири нова играча, потврдио председник клуба Драгорад Томић.
- Циљеви и амбиције Мачве се знају и оне, без обзира ко је на њеном челу, увек морају да буду врхунске-напад на прво место које обезбеђује место у вишем рангу такмичења.
До сада је свашта виђено на нашим теренима. Чега се уствари плашите?
- Никада нисмо, нити ћемо учествовати у прљавим играма, за разлику од неких других који не бирају средства да стигну до зацртаног циља. Ако се све буде решавало на терену верујем да момци предвођени тренером Милинковићем могу први проћи кроз циљ и ја искрено верујем у њих.
Стадион се полако завршава. Да ли сте задовољни оствареним у прелазном року јер је седам фудбалера напустило ваше редова а доведена су четворица младих играча?
- Желели смо да сачувамо све битне играче и у томе смо у великој мери и успели. Пустили смо да оду играчи који нису у потпуности успели да испуне наша очекивања. Довели смо младе али добре фудбалере који могу да унапреде нашу игру.
А да више неће бити играња са Мачвом господин Томић је потврдио чињеницом да ће редовном суду бити поднете тужбе против двојице бивших играча који су од клуба узели позајмице које нису вратили. Реч је о Игору Павловићу и Славиши Зарићу против којих ће тужбе врло брзо бити поднете.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa