Инфо

21. фебруар 2013.21. феб 2013.
РУКОМЕТ: ИГРАЧИЦЕ МЕДИЦИНАРА ОСВОЈИЛЕ КУП СРБИЈЕ ““ ГРУПА ЗАПАД

СЛАВЉЕ У ВРЊАЧКОЈ БАЊИ

Гоч - Медицинар 18:22 (9:10)
Хала: „Владе Дивац“. Гледалаца: 300. Судије: Васовић, Светозаревић (оба Крагујевац). Седмерци: Гоч 2(2), Медицинар 4(4). Искључења: Гоч 6, Медицинар 10 минута.
Гоч: Мидраговић, Антић 1, Жеразанин, Пашић 3, Недић, Денчић 5, Ђурић, Милосављевић 6 (2), Гајић, Милојевић 1, Митић 1, Пантовић 1.
Медицинар: Јовановић, Враголић 3, Милошевић 7(4), Перић, Мијаиловић, Лукић, Ручнов 1, Васиљевић, Селенић, Симеуновић, Јанковић, Миловановић, Дукић, Берановић 2, Нинковић 3, Тошковић 5.
Играчица утакмице: Тијана Перић (Медицинар)
После неколико година Медицинар је остварио запажен успех у националном Купу. Витрине шабачког клуба красиће победнички пехар Купа Србије-група Запад освојен протеклог четвртка у Врњачкој Бањи у финалном сусрету са домаћом екипом Гоча. На победничком путу до финала, Шапчанке су убедљиво савладале: ЖРК Мачву (без борбе 10:0)), Лозницу град и Металац (Краљево) 39:19. Улог у финалу је био велик. Рукометашице Медицинара су ушле у меч уморне од дугог пута што је утицало да не пруже очекивану игру што је резултирало да на одмор оду са само голом предности. У наставку, расположена Тијана Перић донела је свежину у редове шабачког тима који је на крају заслужено стигао до тријумфа и велике радости. Овом победом Медицинар је остварио учешће у завршници Купа Србије односно пласман у осмину финала где ће одмерити снаге са суперлигашем Макс спортом из Нове Пазове. Овај сусрет одиграће се шестог марта у Шапцу.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa