Инфо

21. фебруар 2013.21. феб 2013.

ПРОГРАМИ ОСИГУРАЊА У ПОљОПРИВРЕДИ

Регионална привредна комора Ваљево у сарадњи са Делта Генерали осигурањем, организовала је у петак, 08.02.2013.г. презентацију на тему Програми осигурања у пољопривреди.
С обзиром на то да су усвајањем новог закона о подстицајима у пољопривреди и руралном развоју, јединице локалне самоуправе добиле могућност утврђивања мера подршке за премију осигурања за усеве, плодове, вишегодишње засаде, расаднике и животиње, Делта Генерали осигурање искористило је ову прилику да представницима локалних самоуправа приближи све могућности и предности ових програма осигурања, са посебним акцентом на могућност субвенција из буџета општина.
Као позитивни примери, истакнуте су општине Сремска Митровица, Рума и Крагујевац које су у прошлој години субвенционисале део премије осигурања пољопривреде за своје суграђане.
Презентацију којој су присуствовали представници града Ваљева, као и општинске управе Осечина, Љиг, Уб, Коцељево, Владимирци, Лајковац и Љубовија, одржао је директор Регионалног Центра Шабац Слободан Љубишић са својим сарадницима.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa