Инфо

7. март 2013.7. мар 2013.
НЕСВАКИДАШЊИ ДАР

НАЈСРЕЋНИЈИ КАДА ПОМАЖЕ

Познат Шапчанима и широј околини као Бата, Мирослав Михаиловић из Мајура, своје пензионерске дане проводи и тако што помаже људима на врло необичан начин. Ради се о дару, како сам каже, широке руке добијеном од Бога, па га тако и даје.
Помоћ коју пружа другима на први поглед не улива поверење, али мноштво оних којима је помогао, потврђују његов дар.
-Рука ми сама посегне ка проблематичном и болном месту. Не умем то, најтачније, ни да објасним. Има више од двадесетак година када сам открио тај осећај у себи. Близак члан моје породице је повредио зглоб ноге и ја сам тог тренутка осетио да могу и морам да помогнем. Осетио сам неку врсту енергије, до тада, мени непознате. Пришао сам, додирнуо болно место и одмах знао у чему је проблем и како да га решим. И после две деценије не умем тачно да објасним о чему се, заправо, ради и на који начин успевам да помогнем људима- каже Бата, човек који је помогао многима.
За уклањање последица разних повреда и критичних, болних места, обраћа му се све више људи. Неки постају његови ,,пацијенти“ и пре него што оду на лекарски преглед, а други, у случају да медицинско лечење не уроди плодом, дођу код Бате. Шапчанима је већ познат, а посећују га и људи из других крајева.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa