Инфо

13. јун 2013.13. јун 2013.
ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ КОЦЕЉЕВА ВЕРОЉУБ МАТИЋ ИЗЈАВИО

ПРЕУЗЕО САМ СНС

Након прошлонедељне седнице Општинског већа први човек коцељевачке Општине изјавио је да је постао члан, како је рекао, најјаче политичке странке у Србији данас и да је преузео напредњаке у Коцељеви.
- На позив Александра Вучића пре двадесетак дана састали смо се и обавили разговор који је трајао око сат времена. Александар Вучић је најмоћнија политичка фигура ове Србије и чини ми се човек од кога зависи Србија у овом тренутку. Он је похвалио рад ове Општине и ми смо препознати као локална самоуправа која ради добро. Ова Општина је са свим Владама сарађивала добро и била препозната као средина која добро ради и која инсистира на једном партнерском односу- рекао је Матић и додао да га је лидер напредњака и потпредседник Владе замолио да поведе СНС у Коцељеви како би ова странка дошла на позиције које објективно заслужује.
- Мислим да ће од тога ова Општина имати користи и да ће наставити у добром правцу. Таква понуда, са тог нивоа власти, овој Општини није дошла никада раније. Моја је обавеза да, ако је то неопходно, жртвујем део себе и онога што сам до сада направио, ако ће то допринети бољем животу грађана ове Општине. Све што радим, радим у интересу Општине а не за своје лично добро, јер нисам нити намеравам да нешто тражим за себе. Ја сам преузео ову странку и надам се да ће све ово изаћи на добро по ову Општину- изјавио је некадашњи носилац листе Групе Грађана и напоменуо да је ово права истина а да су све остале приче које се појављују лажи.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa