Инфо

13. јун 2013.13. јун 2013.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ

ВУКОВЦИМА ВРЕДНИ ПОКЛОНИ

Општина Владимирци на крају школске године редовно дарује носиоце Вукове награде и ђака генерације Посавотамнавске средње школе те добитнике разних награда на такмичењима Председник општине Владица Марковић и председник СО Драган Симеуновић поделили су признања која је припремила локална самоуправа са жељом да се и даље квалитетно усавршавају и врате у своју матичну општину да научено преточе у квалитетнији живот.
- Ми смо када су млади у питању осетљиви и ето награда најбољима у виду књига, новчаног износа од 10.000 динара и летовања о трошку општине те признања у писаној форми. Све са циљем да им останемо у лепој успомени и да нам се врате богатији за знање и помогну да општина закорача у бољу будућност, задовољан је био Марковић.
Из ОШ “Жика Поповић“ награде су добили: Душан Петровић, Тамара Поповић, Марко Којићи, Сања Лекић, Ана Станојевић и ђак генерације Дуња Грубић док су из школе “Јован Цвијић“ награде завредели: Вунка Секулић, Марија Мијаиловић, Никола Нинковић, Тамара Милошевић и ђак генерације Ана Витомировић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa