Инфо

20. јун 2013.20. јун 2013.
ФУДБАЛ: ПОСЕТА СТАРОМ ПРИЈАТЕЉУ

У ПОСЕТИ СИКЕТУ

Незаменљиви десни бек Мачве сада болестан али незаборављен имао је ових дана значајну посету. Дошли су ветерани из периода 1974-75 година.
Саиграчи из те генерације Зоран Јовановић Јокета, Верољуб Михаиловић Машала, Зоран Вјештица, Драган Катанић Катана и Душан Васић Васура посетили су свог Сикета и супругу Драгицу.
Размењена су присећања а Сике подсећао на заборављене детаље уз примедбу супруге и незаменљивог друга Душана Стошића у свему може погрешити осим у резултатима.
Подсећамо Миодраг Гајић Сике је дошао у Мачву из Радничког у јесен 1974. године и одмах запао за око тренеру Пајевићу да би изборио место десног бека где је био незаменљив. Пленио је васпитањем, скромношћу и као такав био максимално прихваћен. И ова посета је у прилог томе јер подршка у оваквим тренутцима говори и о величини пријатељства.
Растали су се разнежени уз обећање да ће се видети опет на радост Сикета који је животном судбином везан за колица али и даље фудбал воли највише на свету у свом Мишару непропустајући ниједан сусрет.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa