Инфо

20. јун 2013.20. јун 2013.

КАП ПО КАП ЗА ЛЕПШИ ГРАД

У Шапцу испред сваке стамбене зграде постоји бар по десетак квадратних метара слободног простора који може да се оплемени разним експонатима, цвећем и другим зеленилом, само да нам зграда и град буду лепши. То што би станари сваке зграде, за лепши изглед, урадили, равно је капи воде у мору, а општи утисак био би немерљив.
Сигурно је да у свакој стамбеној згради има и интелектуалаца и других образованих људи који својом активношћу могу да покрену остале станаре да улепшају околину своје зграде.
Ако овај мој апел којим случајем није баш јасан некоме од читалаца, а жели да да свој допринос да му простор око зграде буде лепши и пријатнији, нека погледа како су станари зграде испред „Точкоње“ улепшали простор испред зграде, и биће му све јасно.
Морам да истакнем и ово, без намере да некога вређам, да изглед сваке зграде и њене околине довољно говори и о њеним станарима.
У Шапцу постоји и Цветни трг, што по његовој околини никако не одговара имену, па би ово могао бити и позив свим станарима Цветног трга да својим радом улепшају тај део града, а то је строги центар града, на који свако наиђе када дође у Шабац.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa